Oorbellen die jouw outfit afmaken

Wil je graag oorbellen kopen die je outfit die boost kunnen geven die die nodig heeft? Maar weet je niet precies welke oorbellen je moet kopen? In deze blog geef ik een aantal voorbeelden van oorbellen die op dit moment heel ‘hot’ zijn.

Hoops oorbellen

Deze oorbellen kunnen je misschien wel bekend voorkomen als je uit de jaren 90/begin 2000 komt. Ze zijn tegenwoordig te vinden in een hoop verschillende soorten. Je hebt standaard ringen, maar ook ringen met coins eraan, een hangertje of een ander vormpje. Bij hoops oorbellen is er altijd wel iets te vinden voor jou met deze soort oorbellen.

Oorbellen met een V

Tegenwoordig zijn de oorbellen met een v vorm erg in de mode. Deze trend is begonnen door het bekende modemerk Louis Vuitton die deze van de mode industrie heeft. Vele modellen hebben deze oorbellen met de V-vorm daarom ook zeker in hun collectie. Hou je heel erg veel van de mode industrie? Dan zou ik zeker kijken naar de oorbellen met een V-vorm.

Bar chain oorbellen

Bar chain oorbellen zijn oorbellen met een klein staafje of kettinkje eraan. Deze soort oorbellen zijn al een lange tijd populair en voegt net wat extra flair toe aan je oorbel door de kleine maar stijlvolle hanger. Deze oorbel is gemakkelijk te combineren en je zou ook zelfs ervoor kunnen kiezen om deze maar in een oor te doen. Dan kan je in het andere oor een andere oorbel met een hangertje erin doen of een knopje.

 

Oorbellen met bedeltjes

En als laatste heb je ook oorbellen met een bedeltje. Met deze oorbellen kun je ontzettend veel kanten op gaan. Je hebt namelijk bedeltjes met alles wat je maar kan bedenken! Verschillende dieren, vormpjes en allerlei andere mooie dingen. Ook is het mogelijk om een oorbel met meerdere bedeltjes tegelijk te kopen. Dan heb je helemaal de kans om op te vallen! Weet je nog steeds niet helemaal wat je wil? Kijk dan eens op de website van MyUniqueStyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *