Redenen waarom een dildo een must is

Dames, als jullie nog geen dildo gebruiken, dan missen jullie echt iets!

Ondanks de vele geneugten in het leven, denk ik niet dat veel mensen kunnen argumenteren tegen het feit dat seks een van de leukste dingen is die er is.

Een orgasme is een verbazingwekkend gevoel dat nooit oud wordt. En laat je altijd snakken naar meer.

 

Daar bovenop kun je in bijna elke sexshop een dildo kopen die precies bij jouw voorkeuren past. Dus dat gezegd hebbende, kan je je afvragen waarom een dildo nodig zal zijn, als seks wordt gezien als de gouden standaard.

 

In werkelijkheid bieden ze meerdere nieuwe dingetjes die ontbreken bij regelmatige geslachtsgemeenschap.

 

Een dildo zorgt voor nieuwe en opwindende sensaties

 

Simpel gezegd, een van de redenen waarom een dildo waarde heeft ten opzichte van een echte penis (of iets dergelijks) is omdat het anders is. Verschillende vormen. Verschillende maten (en geloof me, ze kunnen behoorlijk groot worden). Verschillende materialen. En dit alles leidt tot één ding: Verschillende genotssensaties. Het grootste voorbeeld hiervan zijn vibrators. En de reden dat dit het beste voorbeeld is, is omdat ze iets doen wat geen enkel typisch fysiek object kan repliceren: ze vibreren. Roze vibrator in de palm van de hand met witte achtergrond

 

Vibrators zijn het beste voorbeeld van hoe seksspeeltjes je nieuwe en opwindende lustgevoelens geven. Er is geen beter gevoel in de wereld dan vibrators op een vrouw.

Vooral wanneer die vibraties direct op je clitoris worden aangebracht, het meest gevoelige deel bij de meeste vrouwen. En hoewel er veel manieren zijn om de clitorisstimulatie te creëren die nodig is om een orgasme te bereiken tijdens het vrijen, is het gebruik van een vibrator aantoonbaar de beste manier om dit te doen.

 

Leer je lichaam beter kennen met een dildo

 

Ondanks wat je denkt te weten over je lichaam, ben je waarschijnlijk nog maar net alles aan het ontdekken. Herinner je je bijvoorbeeld de eerste keer dat je masturbeerde? En je dacht waarschijnlijk dat dat het meest intense verbazingwekkende ding ooit was? Echter, als je voor de eerste keer een echte menselijke penis hebt kunnen voelen, besef je pas toen wat je echt miste. Hetzelfde geldt voor een dildo.

Ondanks hoeveel je misschien van seks houdt, of zelfs van het gebruik van je eigen vingers om te masturberen, kun je een gehele nieuwe sensaties ervaren als je een dildo gaat gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *