Sleutelhanger laten bedrukken

Een sleutelhanger is het ideale cadeau omdat de ontvanger deze elke dag kan gebruiken. Wanneer jij op zoek bent naar het ideale cadeau voor je vader, moeder, zus, broer, vriend of vriendin dan kun je een passende hanger uitkiezen en deze laten bedrukken met een persoonlijke tekst. Ben je op zoek naar een passend cadeau voor de juf of meester van je school ook dan zijn sleutelhangers een leuk cadeau. Je kunt hierop bijvoorbeeld het jaar waarin je bij deze juf of meester in de klas hebt gezeten laten graveren. Wil je de kinderen van de klas verrassen met een klein cadeautje? Kies dan leuke sleutelhangers uit en zet er een persoonlijke tekst op. Maar je kunt ook voor jezelf je een sleutelhanger kopen en laten voorzien van een passende tekst of je kunt er een foto in laten graveren.

 

Een sleutelhanger als perfect cadeau

Inderdaad je kunt perfect een sleutelhanger cadeau geven. Wat dacht je van een vaderdag cadeau waarbij jij een sleutelhanger met foto (van jou met jullie kindje) geeft. Geef jezelf een cadeau en koop een sleutelhanger, laat er een foto met een gepersonaliseerde tekst op graveren en hang hem aan je sleutelbos. Zeker weten dat je hier blij van wordt. Als je een hanger laat graveren met een persoonlijke tekst, weet je zeker dat degene die hem krijgt, steeds, wanneer hij of zij de sleutelhanger ziet, aan je denkt. Ben je verliefd en wil je voor degene waarop je verliefd bent een kleinigheidje kopen kies dan een passende sleutelhanger uit. Laat jouw eigen gemaakte tekst erin graveren en je hebt een lief en gepersonaliseerd cadeautje dat bijna niets kost. Zelfs als afscheidscadeau kun je een mooie hanger uitkiezen en er een persoonlijke tekst op laten graveren.

 

Een hanger voorzien van een naam of foto

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk om te geven aan jouw geliefde, kies dan een hartvormsleutelhanger. Je kunt ook dit hart personaliseren met bijvoorbeeld de initialen van jullie twee door elkaar heen gegraveerd. Of schijf er iets liefs op. Je kunt de sleutelhanger ook voorzien van een foto gravure. Degene die de hanger ontvangt denk op deze manier telkens aan jou denken. Sleutelhangers voorzien van een eigen tekst of een mooie foto is zeer eenvoudig. Je schrijft de tekst in het tekstblok en past het lettertype aan naar eigen zin. Daarna kun je op de achterkant (of voorkant) een foto invoegen. Ook die pas je aan naar eigen zin. Opslaan en versturen en jouw persoonlijke cadeautje is. Nu maar afwachten tot het thuis wordt bezorgd. Hoe leuk is dat!

 

Geef iemand een klein, maar zeer persoonlijk, geschenk

Wil je iemand een klein geschenk geven denk dan eens aan een sleutelhanger die je voorziet van een eigen tekst of foto. Je kunt de foto laten ingraveren maar je kunt ook kiezen voor een zogeheten click. Clicks zijn een soort drukknopen die je eenvoudig op de sieraden vastklikt. En het leukste van alles is: je kunt iedere click apart voorzien van een eigen foto! Clicks zijn dus verwisselbaar zodat sleutelhangers elke eer een andere uitstraling hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *