De bikinitrends van deze zomer

Het is alweer bijna lente. Hoog tijd om alvast te gaan kijken naar een nieuwe bikini voor deze zomer. Maar welke bikini’s zijn helemaal nieuw dit jaar? En wat zijn de meest voorkomende trends? Wij zetten een aantal trends voor jou op een rij!

Dierenprint

Dit jaar zagen we het al veel terugkomen in rokken, broeken, blousejes en jassen. Je bent het misschien helemaal zat of je trekt het elke week aan. De dierenprint. Nu is het dus ook helemaal on trend in de badmode wereld. De dierenprint staat bij elk huidtype mooi. Het is dus voor iedereen een aanrader. Mocht je nou twijfelen of het helemaal bij jouw figuur past? Dierenprint bikini’s zijn er in alle soorten en maten. Een triangel bikini, push up bikini of halter bikini, het kan allemaal. Deze trend is een musthave als je niet zo goed weet welke kleuren jou het beste staan.

Monokini’s

Het badpak was vorig jaar al een trend, maar komt dit jaar weer helemaal terug. Nu in de vorm van een monokini. Een monokini zit tussen een badpak en een bikini in. Je showt met de monokini dus net wat meer huid dan wanneer je een badpak aantrekt. Wil je ze met een print of toch liever in een effen kleur? Het kan allemaal deze zomer! Ook staat de monokini leuk boven een lange rok. Een multifunctioneel kledingstuk dus.

Back tot he 50’s

Zoals we net al zeiden was een badpak helemaal in vorige zomer. Deze trend zit weer een beetje tussen een blote bikini en een badpak in. We hebben het over de high waist bikinibroekjes. In de jaren 50 was dit al een regelrechte hit en deze zomer is het bijna ondenkbaar op de stranden. Je hebt de hoog vallende broekjes en geometrische tops in opvallende kleuren en prints. Comfortabel, maar toch sexy.

 

Shop de leukste en mooiste bikini’s op Beachlife.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *