Het ideale relatiegeschenk voor elke branche

Sokken

Ieder jaar is het weer een gedoe: de relatiegeschenken. Of je nou een lokaal bedrijf bent of een grote multinational. Niemand heeft zin om voor elke klant/groep klanten een apart relatiegeschenk te zoeken. Het kost veel tijd en uiteindelijk weet je nog niet zeker of iedereen nou wel zo blij is met jouw relatiegeschenk. Maar wat als we jou nou vertelden dat we een uniek product hebben gevonden dat zowel leuk is om te geven als leuk om uit te delen ter promotie? Lees gauw verder om erachter te komen!

Sokken ontwerpen: met logo of volledige huisstijl

Niets is zo zonde dan iemand een relatiegeschenk te geven die hem vervolgens bij thuiskomst in de kast legt en er nooit meer naar omkijkt. Je wilt dat jouw cadeau(tje) gebruikt, gedragen of gegeten wordt. Niet alleen om een glimlach op het gezicht van diegene te toveren, maar ook ter promotie van je onderneming. En waarmee kan dat beter dan met sokken?

Zelf ontworpen sokken zijn het ideale én persoonlijke geschenk waar jouw zakenrelaties en/of collega’s op zitten te wachten. Door zelf sokken te ontwerpen kan je de sokken volledig naar eigen wensen samenstellen. Kies voor een basiskleur en laat een logo subtiel erop drukken, of verwerk je volledige huisstijl in de sok. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een persoonlijk en uniek geschenk

Wat sokken ontwerpen zo uniek maak is het feit dat je zelf volledig de macht hebt over hoe de sok eruit komt te zien. Sokken in eigen huisstijl zijn leuk om aan collega’s/medewerkers te geven, maar ook om uit te delen op bijvoorbeeld een beurs. Sinds iedereen zo goed als elke dag sokken aan heeft naar werk, school of noem maar op is het een ideaal relatiegeschenk. Des te meer jouw cadeau gebruikt wordt en van pas komt, des te groter de waardering!

Wil je nou een uniek en leuk relatiegeschenk bedrukken? Neem dan een kijkje bij Allgifts.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *