Ezeekbike City dames

Zoek je een mooie elektrische damesfiets, die bijzonder onderhoudsvriendelijk is, voorzien is van een middenmotor, en zeer efficiënt omgaat met het energieverbruik? Dan moet je beslist de Ezeekbike City dames fiets kopen! Deze elektrische stadsfiets fietst heerlijk, is betrouwbaar, en gaat je gegarandeerd veel plezier opleveren!

Hoogstaande techniek

De Ezeekbike City is een elektrische damesfiets met hoogstaande techniek. In tegenstelling tot andere elektrische fietsen in deze prijsklasse, is de Ezeekbike City voorzien van een paar leuke technische snufjes. Zo wordt er als voorbeeld geen gebruik gemaakt van een ketting maar een riem. Bij motoren waaronder de Harley Davidson, zie je ook vaak dat er een riem gebruikt wordt in plaats van een ketting, net als bij hele dure fietsen. De aandrijfriem heeft een aantal interessante voordelen! Hij is ruim 3x zo licht van gewicht t.o.v. van een normale ketting, hij heeft geen onderhoud nodig, hij gaat 4x zo lang mee, en fietst lichter!

Sterke middenmotor

In de trapas zit de middenmotor, welke geroemd wordt bij echte fietsliefhebbers. De middenmotor is namelijk de beste plek voor een motor omdat deze de meest natuurlijke ondersteuning biedt. Daarnaast is een middenmotor efficiënter en kun je eenvoudiger met andere (elektrische) fietsers samen fietsen. De snelheid kun je namelijk veel beter zelf bepalen.

5 standen trapondersteuning

Het bedienen van de motor (trapondersteuning) doe je via het bedieningspaneel op het stuur. Je kunt uit 5 verschillende standen trapondersteuning kiezen zodat je eenvoudig kunt bepalen hoeveel hulp je bij het fietsen wilt hebben.

Schijfremmen bieden veel remkracht

Een ander pluspunt aan de Ezeekbike City is dat je zowel op het voorwiel als op het achterwiel een schijfrem hebt. Een schijfrem zorgt voor bijzonder veel remkracht, zowel met nat als droog weer, en het is onderhoudsvriendelijk.

7 Shimano versnellingen

In de achternaaf (achterwiel) zitten de versnellingen gebouwd van het merk Shimano. In totaal kun je gebruik maken van 7 versnellingen. Schakelen doe je aan de rechterkant op het stuur met een zogeheten gripshift. Door te draaien kun je dus van versnelling wisselen. Doordat de Ezeekbike voorzien is van een naafversnelling, heb je dus geen tandwielen op het achterwiel zitten, en kun je vanuit stilstand, dus bij een stoplicht bijvoorbeeld, van versnelling wisselen.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Bij de Ezeekbike City is goed nagedacht over de materiaalkeuze. Zo zijn er duurzame materialen gebruikt die lang meegaan en nagenoeg geen onderhoud nodig hebben. Denk aan de ketting, de remmen, de versnellingen, en ga zo maar door. De fabrikant noemt de Ezeekbike City een zeer onderhoudsvrije fiets.

Hoogwaardige banden

De banden die gemonteerd zijn, zijn van het type Panaracer Tourguard Plus, en dat zijn geen doorsnee banden voor een goedkope elektrische fiets. Deze banden worden vaak gemonteerd bij dure elektrische fietsen waarbij nog hogere eisen worden gesteld. De banden kenmerken zich door de uitstekende grip doordat ze voorzien zijn van een 5mm dikke rubberen laag onder het loopvlak. Deze banden rijd je dus niet zomaar lek!

Motor en accu

Zoals je net hebt kunnen lezen is de elektrische damesfiets Ezeekbike City uitgerust met een sterke 250 Watt middenmotor. Deze zorgt voor een uitstekende fietsbeleving waarbij je alle controle ervaart. Op het stuur zit het bediendeel waarmee je de ondersteuning intensiteit kunt regelen. De accu zit in tegenstelling bij veel andere elektrische fietsen niet in de bagagedrager verwerkt maar op het frame zelf. Dit hebben ze gedaan om het gewicht zoveel mogelijk naar het midden te brengen zodat alle componenten nog efficiënter hun werk kunnen doen. De accu is van het bekende merk Panasonic en heeft een spanning van 36 volt en een capaciteit van 13 Ampère. Dit staat gelijk aan 468 Wh.

Ezeekbike City dames kopen

Je kunt de Ezeekbike city kopen als dames en heren model. De dames uitvoering wordt ook wel lady genoemd, en de heren uitvoering wordt de men genoemd. Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen voor het zogeheten damesframe omdat dit veel praktischer is met op- en afstappen.

Een ding staat vast en dat is dat je een heel mooie elektrische fiets kunt kopen voor weinig geld, die bovendien voorzien is van de nieuwste technieken waarbij extra gelet is op duurzaamheid en een onderhoudsvriendelijk design.

Kopen op afbetaling

Wil je de Ezeek e-bike kopen op afbetaling? Bij ons kan dat! Kies in dat geval voor leasen. Met leasen ben je direct de eigenaar en betaal je de elektrische fiets af in 12, 24, 36, 48, 60, of 72 termijnen. Thuisbezorgen doen wij altijd voor een vast laag tarief, of je nu in Amsterdam woont of op een van de Waddeneilanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *