De winter komt eraan, 4 tips om je voor te bereiden!

Sommigen vinden het fantastisch, anderen willen het liefst dat het zo snel mogelijk voorbij is: de winter. Hoe je het ook wendt of keert, deze koude periode staat voor de deur dus wij geven je vier tips om je optimaal voor te bereiden en de winter in huis te halen!

 

Tip 1: Zorg voor sfeer

Omdat je tijdens de winterperiode veel binnen zal zijn is een gezellige en knusse inrichting erg belangrijk. Verwerk eerst warme kleuren.. Wanneer je een witte woonkamer hebt met veel zwarte en witte materialen voelt dit erg kil. Probeer bijvoorbeeld okergeel, rood en bruin te verwerken in verschillende items. Andere kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk, zolang ze maar bij elkaar passen!

 

Tip 2: Haal de warmte in huis

In de winter hebben we vaak te maken met lage temperaturen. Om jezelf toch een beetje warm en comfortabel te voelen is een vloerkleed een goede oplossing, zo voorkom je koude voeten! Gooi daarnaast de hele bank vol met allerlei dekentjes en kussentjes om je lekker in te nestelen.

‘s Avonds voeg je een extra dekbed toe, pak je kopje thee en stap je met een kruik je bed in, wat nou koud?

 

Tip 3: Niet in het donker

Om je interieur nog wat verder op te vrolijken in deze wintermaanden zijn planten een echte aanrader, ze brengen kleur en sfeer met zich mee en zijn daarnaast nog eens goed voor je gezondheid. Omdat het vroeg donker wordt is verlichting geen overbodige luxe. Spotjes, lampen en zelfs kaarsen, het kan allemaal!

 

Tip 4: Niet vergeten

Een huis is geen huis zonder de juiste raamdecoratie. Horizontale jaloezieën kun je op verschillende manieren afstellen. Zo kun je lekker genieten van de besneeuwde buitenwereld, maar je kunt jezelf ook helemaal afzonderen door de lamellen te sluiten. Ook velours gordijnen passen perfect bij de winter! Deze brengen sfeer met zich mee en maken je huis daardoor helemaal af.

 

Hoe bereid jij je voor op de winter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *