De grootste voordelen van een kortingspas voor uitjes

kortingspas voor uitjeskortingspassen, je ziet ze overal! Ze zijn er voor weekendjes weg, restaurants maar ook voor leuke dagactiviteiten met je familie. Vaak kies je voor uitjes dicht in de buurt, zodat je niet hele afstanden moet afleggen om er te komen. Maar wist je dat er in de buurt ook genoeg leuke uitjes zijn, waar je misschien nog niet van af wist? Lees de voordelen van een kortingspas hieronder!

Voordeel

Met een kortingspas profiteer je van aantrekkelijke kortingen op talloze uitjes. Een dagje heerlijk eropuit met je gezin met flinke korting. Wat je hierop bespaart, kun je weer uitgeven aan wat lekkers in het park. Bij NapPas kun je terecht voor een kortingspas waarbij je uit maar liefst 250 uitjes kunt kiezen. Gaan jullie voor een dag vol actie in een pretpark of laten jullie je hersens kraken bij een escaperoom? Wat je ook kiest, met een kortingspas is dit uitje zeker voor herhaling vatbaar!

Originele dagjes uit

Met een kortingspas kun je niet alleen kiezen voor voordelige dagjes uit, maar je kunt ook een keuze maken uit originele uitjes waar je zelf niet op zou komen. Van pretparken tot musea tot sportieve buitenactiviteiten. Een gevarieerd en landelijk aanbod voor de leukste uitjes. Je kunt zelfs nog drie extra personen mee laten genieten van deze speciale kortingen en daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen voor actieve uitjes, avontuurlijke uitjes, rondvaarten of speelparadijzen voor de kleinsten. Voor elke leeftijdscategorie in de familie zijn er uitjes te vinden, dus altijd een reden om wat leuks te doen!

Vaker op pad

Kun je niet kiezen tussen alle leuke uitjes? Vaak is een kortingspas onbeperkt te gebruiken en dus kun je het gehele jaar door genieten van een leuk en goedkoop dagje uit met het hele gezin. Dé oplossing voor families met een kleine portemonnee. Er zijn leuke dagjes weg zoals een Delfts blauw workshop voor de creatievelingen en voor de sportfanaten een stadiontour bij FC Twente. Een stadiontour door de Grolsch Veste is de kans om een kijkje achter de schermen te nemen, de sfeer te proeven en uitgebreid geïnformeerd te worden over de club FC Twente. Ervaar het gevoel van door een spelerstunnel lopen en breng een bezoek aan de kleedkamer van het 1e elftal. Kortom: Een unieke kans om erbij te zijn, en ook nog eens met korting. Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *