Blijf op de hoogte van de nieuwste woonkamertrends

De woonkamer is echt jouw plekje en dat betekent dat je het ook zo moet aankleden! Het is de kamer waar jij na een lange dag kan uitrusten en echt even jezelf kan zijn. Ook zal je hier tv kijken, serie kijken en zo nu en dan een gezellig drankje doen met vrienden. Oftewel, de woonkamer is waar alle gezelligheid te vinden is. Het is dan ook belangrijk dat je woonkamer deze gezelligheid uitnodigt en dat kan je doen met de laatste woonkamertrends!

Vintage vloerkleden: stijlvol en trendy!

Vloerkleden worden steeds populairder en vooral vintage vloerkleden doen het goed. Met deze stijlvolle kleden zijn er eindeloze combinaties met kleuren, patronen en afmetingen. Ook voor jouw woonkamer is er de perfecte vintage vloerkleed te vinden die het karakter en sfeer perfect complimenteert. Vaak komen deze vloerkleden overeen met Oosterse vloerkleden. Beide hebben indrukwekkende patronen en warme kleuren wat handig is om jouw kamer een klassieke look te geven.

Duurzaam leven

Overal waar je kijkt wordt er steeds duurzamer geleefd, en dat is maar goed ook! Iedereen moet zijn steentje bijdragen om een betere wereld te creƫren voor de toekomst. Deze trend zie je ook terug in de woonkamer. Zo is het steeds populairder om natuurlijke materialen te gebruiken zoals rieten accessoires en houten kasten. Ook is het steeds populairder om zelf je meubels te repareren in plaats van een nieuwe te kopen, zo bespaar je er zelf ook geld mee!

Ga voor pastel kleuren

Om je kamer lekker kleurrijk te maken kan je gebruik maken van pastel kleuren. Dus pak je verfspullen en een kwast en het verven kan beginnen. Populaire pasteltinten zijn blauw, roze, groen paars, geel en oranje. Je kan ook kiezen voor pastelkleurige meubels en accessoires. Je hoeft natuurlijk niet heel je huis pastelkleurig te maken, maar een paar aanpassingen en je kamer ziet er al een stuk vrolijker uit!

Blijf op de hoogte

Trends veranderen constant en dat is bij woonkamertrends niet anders. Het kan zo zijn dat je een trend kiest die over een half jaar alweer oud nieuws is. Vraag jezelf dan ook af waarom je voor een bepaalde stijl of meubel kiest. Is dit omdat je het echt mooi vind, of eerder omdat iedereen het doet? Als je het echt mooi vindt maakt het niet uit dat het niet meer de laatste trend is, jij kan er namelijk nog steeds van genieten. En je kan altijd de laatste huistrends volgen voor als je nieuwe inspiratie nodig hebt!

Zorg ook dat je de woontrends 2020 niet mist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *