De 3 Leukste Photobooths voor jouw evenement

Photobooths, je ziet ze steeds vaker op evenementen, feesten en partijen. Het huren van een photobooth is trending. Niet zo gek toch? Met een photobooth houd jij namelijk blijvende herinneringen aan dat toffe feestje.

De tijd dat van alleen de klassieke photobooth is over. Tegenwoordig heb je namelijk veel meer keuze op het gebied van Photobooths. Het wordt als maar gekker. Zipser.nl zette voor jou de 3 meest bijzondere photobooths op een rijtje. Zo weet jij met welke photobooth je écht de blits maakt op jouw feest of partij. Veel leesplezier.

#1 – VR Photobooth (virtual reality)

Niet alleen in de gaming industrie is Virtual reality upcoming. VR heeft ook zijn intrede gedaan in de foto industrie. Hoe vet is dat?! Maar wat is dat dan precies, zo’n VR photobooth?

De VR Photobooth is vaak een kamer met green screen die in het midden een 360 graden camera heeft. Door middel van slimme software wordt de groene kleur van de kamer direct veranderd in een achtergrond naar keuze. Zo waan je je in a matter of seconds op een totaal andere plek op de wereld.

Een VR photobooth wordt vaak uitgerust met meerdere locaties. Nadat de mensen de kamer betreden hebben kan er gekozen worden voor één van deze locaties. Even wachten……. Smileeee J en klaar is het. De foto wordt direct verwerkt en zodra de mensen buiten zijn kunnen ze direct de surrealistische foto bekijken.  Tof toch?

#2  – GIF booth

De sociale media lopen er tegenwoordig van over: GIFJES. Gifjes en Boomerangs zijn trending en dat kan niemand ontgaan zijn. De werking van de GIF Photobooth is eigenlijk heel simpel: er worden meerdere foto’s achter elkaar gemaakt (terwijl jij natúúrlijk gekke bekken trekt of leuke bewegingen maakt) Vervolgens vormen deze fotos tezamen een hele korte video die herhaaldelijk wordt.

 afgespeeld. Heb je een evenement en wil je maximale impact bereiken? Dan is de GIF Photobooth de beste keuze. Zo is de GIFJES photbooth perfect om bijvoorbeeld producten te lanceren of een merk te promoten. We kunnen je één ding beloven: mensen zullen hoe dan ook de GIFJES gaan delen. Prepare for impact!

#3 – Fotospiegel

De fotospiegel, ook wel de ‘mirror photobooth’ genoemd, heeft de laatste jaren de flink aan populariteit gewonnen.  Niet zo gek, als je bedenkt hoeveel selfies er tegenwoordig worden genomen.

De werking van de mirror photobooth is als volgt: Je ziet jezelf in het scherm van de spiegel, maar tegelijkertijd is dit ook een touchscreen waarop animaties worden afgespeeld. Het is een fotobooth en spiegel in één. Handig voor de foto, jij kunt lekker ongegeneerd voor de spiegel staan en checken of je haar wel in model zit. Het mirrorscherm van de fotospiegel fotobooth biedt bovendien allerlei extra mogelijkheden zoals tekenen op foto en animaties die afgespeeld worden.

Photobooth voor jouw evenement? Fotodoos.nl!

De genoemde photobooths in deze blog zijn natuurlijk niet alle photobooths die beschikbaar zijn. Er zijn er nog veel meer! En waar beter te huren dan bij Fotodoos.nl? Selecteer de photobooth die jij wilt op jouw evenement, check of die beschikbaar is en boeken maar. We beloven dat jouw feestje of evenement onvergetelijk wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *