stoere-kleren.nl

stoere-kleren.nl

Nieuwe stoere editie herfst 2019

Het nieuwe seizoen is aangebroken dus ook voor stoere-kleren, het is tijd om de zomer garderobe weer op te ruimen en klaar te maken voor een herfst garderobe. Lichtere kleuren maken plek voor warme herfstkleuren. Bladeren beginnen van de bomen te vallen, met de warme kleuren geel rood en bruin. Deze warme kleuren worden ook door vertaald naar de nieuwe collectie van stoere-kleren.

Fashionweek

Tijdens de fashionweek in Parijs en Milaan zijn de nieuwe collecties met nieuwe trendkleuren gepresenteerd. Wist je dat in het voorjaar van 2019 al de collecties gereed worden gemaakt voor het najaar van 2019? Zo kunnen modewinkels en warenhuizen continue de trends op de voet blijven volgen, maar toch ook nog alles op tijd binnen krijgen om tijdens de nieuwe seizoenen in de etalages en schappen te hangen.

Dit jaar zijn de nieuwe herfstkleuren bordeauxrood, okergeel, fluweel groen en donkerpaars. Daarnaast zijn lange trenchcoats weer helemaal hot! Combineer dit met een stoere grote warme sjaal en ben je direct klaar voor de koudere herfstdagen. Ook zijn de gescheurde spijkerbroeken weer helemaal in, deze zijn dit jaar in de kleuren donkergrijs, spijkerzwart en gitzwart te verkrijgen. Gecombineerd met een top met een print of een lekkere warme trui en loop je er weer helemaal stoer en stijlvol bij. Schoenen zijn ook zeker niet onbelangrijk! Net als herfst 2018 zijn de bikerboots weer helemaal hot. Met studs aan de zijkant of een stoere riem en je bent helemaal klaar voor de herfst. De boots kan je ook nog zeker doordragen naar de koudere dagen in de winter en ben je direct helemaal klaar voor het nieuwe seizoen met de koudere dagen die gaan komen.

Ben jij klaar voor het najaar? Shop snel onze nieuwe collectie en je ziet er weer helemaal stoer uit met je stoere-kleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *