Geef je huwelijk een kans

Het gebeurt steeds vaker; echtscheidingen. Ongeveer 50% van de huwelijken eindigen in een echtscheiding. Nog nooit eerder is dit percentage zo hoog geweest. Het komt best vaak voor dat echtparen toch niet alles uit hun huwelijk halen wat erg zonde is. Ooit was je toch zo verliefd op iemand om te trouwen met diegene. Wanneer je het even niet meer ziet zitten met elkaar betekent dit niet dat dit per direct het einde is. Het is dan ook belangrijk dat je hulp zoekt om dit probleem samen op te lossen want soms kom je er samen niet uit.

Piekerpoli is een bedrijf met onder andere relatietherapie Leiden en relatietherapie Amsterdam die jullie kan helpen bij het herstellen van jullie huwelijk. Piekerpoli is opgezet door twee vrouwen in Leiden. Marleen is een van deze vrouwen en wil u heel graag helpen bij het opnieuw beleven van uw relatie. Zij is hier dan ook meer dan goed in. Naast Marleen is ook Linda actief op het gebied van therapie in relaties. Wanneer u opzoek bent naar een therapeut in het Noorden is Linda de perfecte oplossing. Met haar ervaring, gevoel voor haar werk en het enorme vertrouwen wat zij afdwingt weet zij precies wat ze aan het doen is. Daarom ligt de kans van slagen bij Piekerpoli erg hoog.

Naast het feit dat wij ons uiterste best doen om uw relatie en/of huwelijk te redden verwachten we van u ook een bepaalde inzet. Het feit dat u ons heeft opgezocht is al een stap in de goede richting. Jullie moeten dit samen doen met wat hulp van buiten af om jullie huwelijk te redden. Ook zal er veel tijd in zitten. We zullen jullie vragen om oefeningen te doen buiten de therapie├źn om. Het is heel erg belangrijk deze ook daadwerkelijk te doen. Alleen dan, kunnen we resultaat verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *