Wilt u een nieuwe gevelbekleding?

Woont u in Eindhoven of de omgeving en bent u opzoek naar een nieuwe gevelbekleding? Dan moet u goed nadenken over het materiaal soort dat u hiervoor wilt toepassen. De gevelbekleding kan uw pand maken of breken. Metaal is in veel verschillende soorten en samenstelling verkrijgbaar, bijvoorbeeld staal, RVS, zink, koper en aluminium. Enkele van deze materialen kunnen ook voor zetwerk op maat worden toegepast. Deze metaalsoorten hebben allen weer hun eigen unieke eigenschappen, voordelen en kunnen voor veel verschillende zaken worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat de vraag naar metaal Eindhoven nog altijd groot is.


Wat houdt zink op maat in?

Zetwerk op maat wordt steeds vaker toegepast, vooral in de daken- en bouwindustrie. Vooral zink zien we steeds vaker terug komen. Dit komt vooral door de vele eigenschappen. Zo heeft zink een lange levensduur, is het zeer onderhoudsvriendelijk, erg duurzaam en geeft het uw woning of pand een karakteristieke uitstraling. Door een bankschroef of zetbank word het materiaal in een ander vorm gebogen. Zink laat zich eenvoudig bewerken, hierdoor zijn vrijwel alle vormen te realiseren zodat het materiaal perfect aansluit op uw dak. Daarnaast hoeft zetwerk op maat niet gelast te worden. Dit scheelt veel tijd en u krijgt hierdoor een nettere afwerking .


Toepassing van zink op maat.

Zink op maat word voornamelijk toegepast voor gevelbekleding, denk hierbij aan afdekkappen, dakgoten, waterslagen en daktrimmen. Dit komt vooral door de ideale eigenschappen die zink heeft. Zo kan een zinken dakgoot maar liefst 50 jaar meegaan zonder broos te worden of te verouderen. Dit komt vooral door de hoge corrosiebestendigheid van zink. Wanneer u kiest voor zink is vrijwel geen onderhoud nodig aan het materiaal. Mocht er toch een schade ontstaan in het materiaal is deze eenvoudig te repareren. Naast de praktische voordelen van zink op maat is het ook in veel kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kunt u zelf een kleur kiezen die bij uw woning of pand past voor uw zetwerk op maat.

Zoekt u zink op maat?

Bent u opzoek naar zink op maat Eindhoven? Ga dan langs bij een een dakmaterialen groothandel bij u in de buurt. Zij kunnen u voorzien van meer informatie en advies over de toepassing van zink op maat voor uw woning of pand. Vrijwel elke dakmaterialen groothandel heeft een showroom of de materialen op voorraad zodat u de materialen en verschillende kleuren direct kan bekijken. Indien u verschillende dakmaterialen groothandels wilt vergelijken kunt u het beste onderzoek doen via Google naar verschillende groothandels in uw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *