Wanneer Het Onvermijdelijk Lijkt – Enkele Effectieve Tips Om Scheiding Te Voorkomen

Gezien de statistieken in de omloop die zeggen dat de helft van de huwelijken in een scheiding uitlopen, is het waarschijnlijk geen verrassing dat relatie therapie een groeiende sector is. Het probleem is dat een groot gedeelte van de koppels die deze therapie ondernemen NOG STEEDS een scheiding aanvragen!

Mocht je je in de weinig benijdenswaardige positie bevinden waar je denkt dat je huwelijk zijn laatste adem heeft genomen, verlies dan niet de hoop dat je een scheiding kunt voorkomen. Lees hieronder meer voor advies dat daadwerkelijk werkt, als je een scheiding wilt vermijden.

– Schrijf Het Op

Velen van ons zijn veel rationeler en in staat om de kalmte te bewaren wanneer we onze zorgen, gevoelens, enz. op papier zetten. We zullen waarschijnlijk niet verzanden in onbehulpzame gescheld en het heen-en-weer gooien van dreigingen wanneer we onze gedachten opschrijven, in tegenstelling tot wanneer we ze verbaal uiten. Als je kunt zitten en op een samenhangende wijze kunt uiten hoe je je voelt over het huwelijk, zul je in staat zijn om voor je partner helder de problemen uiteen te zetten waarvan jij denkt dat ze het huwelijk bedreigen. Door dit te doen zul je niet alleen verlost worden van een beetje spanning, maar je partner zal ook een duidelijker beeld krijgen van jouw perspectief.

– Verhef Niet Je Stem

Mensen worden instinctief defensief wanneer ze benaderd worden door iemand die gilt of op een andere manier op een luide, agressieve of vernietigende toon spreekt. Je wil ongetwijfeld niet je partner op deze manier benaderen wanneer je een scheiding wilt vermijden. Zelfs wanneer je partner het tegenovergestelde doet, blijf kalm en verhef niet je stem. Dit zal op een natuurlijke manier ook je partner kalmeren.

– Luister Wanneer Ze Praten, Luister Écht

Écht luisteren naar iemand is niet zo gemakkelijk als het klinkt. Het is heel belangrijk, vooral wanneer je partner en jij op gevaarlijk grond staan en een scheiding proberen te voorkomen, dat je ook écht luistert naar wat hij of zij te zeggen heeft. Vele te vaak, vooral in gespannen situaties, luisteren we alleen maar half omdat we al proberen om onze weerlegging te formuleren. Dit is geen wedstrijd, leer om oprecht te luisteren naar wat ze te zeggen hebben.

– Praat Over En Laat Zien Dat Je Nog Steeds Van Ze Houdt

Als je een scheiding wilt vermijden, is één van de gemakkelijkste manieren om dat te doen je partner eraan te herinneren hoe veel je van ze houdt en om ze geeft.


klik hier om een ​​goede relatietherapeut te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *