3 tips om je lichaam zomer klaar te maken

Nu de zomer dichterbij komt, kan het slim zijn om je lichaam zomer klaar te maken! Welke stappen heb jij al ondernomen om straks met een strak en afgetraind lichaam op het strand te kunnen verschijnen? Tegenwoordig hoef je overigens niet afgetraind en heel gespierd te zijn, om je lichaam met trots te kunnen tonen aan andere vakantiegangers. Het is juist de trend, dat mensen met een wat voller lichaam hun lijf met trots laten zien!

Tip 1: zorg voor een gevarieerd voedingsschema

Het is sterk af te raden om een zwaar dieet te gaan volgen voor de zomermaanden. Vaak is dit de drukste periode van het jaar op je werk, waardoor je lichaam voldoende bouwstoffen nodig heeft. Een gevarieerd voedingsschema zorgt ervoor dat je deze bouwstoffen binnenkrijgt.

Tip 2: beweeg wat vaker met het mooie weer

Nu het tot later op de avond licht is en mooier weer wordt, kan het aan te raden zijn om wat meer te gaan bewegen. Loop een rondje hard, stap eens wat vaker op de fiets, of loop iedere avond een rondje met een vriend of vriendin. Door te bewegen heb je de mogelijkheid om je hoofd te legen en kun je tegelijkertijd calorie├źn verbranden.

Tip 3: maak gebruik van een eiwitshake

Ook populair is het gebruik van een eiwitshake! Mensen nemen deze bijvoorbeeld bij hun ontbijt, waardoor zij voor een lange tijd gevuld zitten. Je zal hierdoor minder snel geneigd zijn om een tussendoortje te nemen. Dit komt het proces van afvallen ten goede. Eiwitshakes kopen doe je tegenwoordig eenvoudig op internet. Er zijn verschillende webwinkels waar deze shakes in diverse soorten worden aangeboden. Het verschil zit hierbij in de smaak en het moment waarop de shake genomen zou moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *