Haarmodetrends van 2019

Er zijn een heel aantal nieuwe trends die we gaan zien in 2019 op haarmodegebied. Elk jaar veranderd er binnen de haarmodetrends wel weer wat en ik kan me zo voorstellen dat het lastig is om bij te houden. Ook zal het ene jaar kort haar in de mode zijn en het andere jaar lang haar. Hier moet je je niets van aantrekken! Volg je gevoel en vraag advies bij de kapper. Zij weten het beste wat er bij je gezichtsvorm past. Een van deze kappers die zulk advies goed kan geven is delft kapper. Hier volgen een aantal trends die niet afhankelijk zijn van of je kort of lang haar hebt.

Accessoires

Een van de trends die het grootst gaat worden zal de trend zijn om veel accessoires te gebruiken. Er zit geen limiet aan en niets is te gek! Combineer de meest uitlopende haaraccessoires met elkaar en het is zeker dat je volgens de laatste trend zal rondlopen.

Koraalkleurig haar

Het bekende kleureninstituut Pantone heeft de kleur van 2019 benoemd: Living Coral. Deze kleur heeft meteen bekendheid verworven binnen de modewereld. De grote modehuizen hebben direct de kleur doorgevoerd in de nieuwste collecties. Ook zal het een belangrijke haarkleur zijn het komende modeseizoen. Kleur je haar in deze kleur en je bent zeker van een modebewust 2019.

Hoge knot

De hoge knot zal ook weer een comeback maken komend seizoen. Hij was een tijdje niet zo modieus, maar nu is hij weer helemaal terug! Zo kan de hoge knot op alle gelegenheden: sporten, dineren, boodschappen doen, werken of een brakke zondagmiddag. Ideaal!

Neon invloeden

Een andere trend op het gebied van kleur zal neon zijn. Neon is een trend die veel werd gespot in de fashionweeks waarbij de nieuwe collecties van 2019 bekend werden gemaakt. Denk jij nou: zo’n neon kapsel: dat wil ik ook! Dan kun je terecht bij de beste kapper delft.

Ook interessant: Haarspullen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *