Jurkjes zijn altijd een goed idee

De ene vrouw draagt ze het liefst iedere dag, de ander zul je er alleen op haar trouwdag in zien. Wat maakt de jurk zo’n bijzonder kledingstuk? 

Love it or hate it 

Vrouwen kun je, als je het over hun kledingstijl hebt althans, grofweg in twee groepen onderverdelen: zij die jurken dragen en zij die dat niet doen.

Het opvallende is dat er maar weinig vrouwen zijn die één of twee jurkjes in de kast hebben hangen. Of je bent fan, en hebt een hele collectie, of je moet er niet aan denken. De laatste groep draagt over het algemeen alleen een jurk op hun trouwdag. 

Iedere dag 

De groep vrouwen die graag een jurk draagt is de afgelopen jaren flink toegenomen. Werd een jurk jarenlang gezien als een kledingstuk dat je vooral bij feesten of andere bijzondere gelegenheden droeg, inmiddels zijn jurkjes niet meer weg te denken uit het straatbeeld. 

Voor veel vrouwen blijft een jurkje toch een bijzonder kledingstuk. Bedenk maar eens voor jezelf: is er een jurkje waaraan je bijzondere herinneringen hebt, omdat je het droeg op een speciaal moment? Vast wel. Kun je hetzelfde ook zeggen voor een broek? Waarschijnlijk niet… 

Vrouwelijk 

Geen kledingstuk zo vrouwelijk als een jurkje, wat voor model je ook kiest. Een little black dress, altijd goed, Of een Smashed Lemon jurk die zomers fladdert, heerlijk voor op het strand of de boulevard. 

Bij een zomerjurkje horen natuurlijk blote benen. Maar in de winter kun je een jurkje prima combineren met een panty, legging of maillot. Bij Smashed Lemon vind je naast kleurrijke zomerjurkjes ook veel jurkjes die je prima in een ander seizoen kan dragen. 

Snel klaar 

Een reden die veel vrouwen noemen als zij het hebben over hun liefde voor jurkjes: je bent lekker snel klaar in de ochtend. Geen gedoe om een bij elkaar passende outfit samen te stellen, nee, je pakt een jurkje uit de kast en klaar. 

Als je kiest voor een Smashed Lemon jurk weet je ook zeker dat mensen je niet snel over het hoofd zullen zien. Het merk staat voor stijlvolle jurken met opvallende prints, zowel voor formele gelegenheden als voor in je vrije tijd. Het allerleukste is natuurlijk dat Smashed Lemon een Nederlands merk is. Dat betekent dat niet alleen de collectie, maar ook de maten zijn afgestemd op de Nederlandse vrouw. Want een passende jurk, die is er voor vrouwen met welk figuur, of welke maat dan ook!

max factor

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *