De opvallende bikini trends voor 2019

Bikini trends voor 2019

Het duurt niet lang meer voordat de zomerzon zich laat zien en wij er eindelijk weer op uit kunnen. Dat heerlijke witte zandstrand aan onze Nederlandse kunst, bij de juiste temperaturen, of lekker op vakantie naar de zon onder de palmen! In dit artikel gaan we het hebben over de meest opvallende bikini trends voor de zomer van 2019. De thermometer in het zuiden van ons land tikt soms al bijna de twintig graden aan; desalniettemin is het nog te vroeg om te juichen en de bikini daadwerkelijk te gaan dragen. Maar wat is er mis met enige voorpret?

Alvast de juiste voorbereidingen treffen

Laat de zoektocht naar de voor jou perfecte swimwear maar van start gaan! Misschien ben jij wel één van die gelukkigen die al in de lente een vakantie naar de zon hebben geboekt. Dan is het al helemaal van toepassing. Wat op de summer fashion bühne van 2019 veelal ten tonele komt zijn opnieuw de klassieke modellen, waaronder de triangel, bandeau en de welbekende halter. Hiernaast zien we ook een aantal opvallende innovaties. Kom maar op met die zomer!

Retro: Back to the ‘50s badmode

Ieder jaar is het weer spannend om de nieuwste modellen zwemkleding te zien, maar wat is er mis met een stukje nostalgie? De bikini en het badpak uit de jaren ‘50 kom jaar in jaar uit weer eens terug. Het geeft niet zo veel bloot als menig andere type moderne bikini, maar kan stiekem ook een beetje spannend zijn… ‘50s style push-up bikini’s zijn ook in 2019 weer een must-have. Broekjes, die hoog vallen, en geometrische topjes in diverse kleuren en designs. Zeker een top keuze wanneer je je buik een beetje wilt bedekken. Comfortabel, classy & sexy.

Kies voor een leverancier met hart voor hartmanschap

Een bh met perfecte pasvorm haalt het beste in je naar boven. Magie van een perfecte pasvorm doet jou zelf ook iets magisch uitstralen. Wees bij het shoppen naar jouw zomersensatie op bikinigebied attent op de reputatie van de fabrikant. Als voorbeeld voor een groot scala aan maten en pasvormen ben je bij de Prima Donna Bikini altijd op het goede adres. Uiteraard zijn er veel topmerken, waar je op kunt vertrouwen.

Wat zien we verder zoal?

De sexy “mismatch”!

Eén van de hipste trends dit jaar is om een andere kleur broekje te dragen dan de kleur van de top. Je kunt dus ook de bikini’s, die je al in de kast hebt, met elkaar mismatchen. Let er wel op dat ze in één kleurenpalet passen. Contrast kan wonderen doen.

De dierenprint bikini´s

Love ‘em, hate ‘em, you can’t ignore ‘em. Sommigen vinden de tijgerprintjes maar niks, maar ook in 2019 kunnen we in modeland weer niet om deze tropische cocktail heen. Het mooie van natuurtinten is dat zat vrijwel bij ieder type huid passen. Zeker een tip wanneer je twijfelt over welke kleur écht voor jou is.

The Bohemian Rh… Biniki!

Wil je echt het zomerse gevoel uitstralen? Dan is de keuze snel gemaakt. De bohemian bikini in dromerige designs en zachte kleurpaletten met hier en daar een bijzondere romantische decoratie – maakt de stijl a-la-feminine compleet. Wanneer er een briesje opsteekt, trek je een sierlijke kimono aan en stijlvolle zomerse hoed en ben je ready-to-go!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *