Zo maak je het inlopen van je schoenen makkelijker

En dan heb je ze eindelijk in je handen hoor: je nieuwe paar schoenen waar je wel al een dag op zit te wachten. Na zo lang ongeduldig geweest te zijn, kan je ze eindelijk gaan dragen. Gelijk na het uitpakken van de schoenen in de spray zetten, laten drogen, en ze zijn klaar om elke dag te rocken. Je hebt je schoenen aan en zet een aantal stappen en dan voel je opeens iets knellen… Jawel hoor, je nieuwe schoenen geven blaren. Dat is niet een slecht teken, maar houdt wel in dat je ze moet gaan inlopen. Hier zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten, maar helaas hoort het er vaak bij: inlopen, inlopen en inlopen. Soms moeten we nou eenmaal even pijn lijden om mooi te zijn. Toch hebben we een aantal tips om dit proces iets sneller te laten gaan of het je iets makkelijker te maken.

Onderzoek doen

Het is natuurlijk altijd handig om van tevoren even onderzoek te doen. Online shoppen is harstikke populair tegenwoordig en door deze handige mogelijkheid kan je dus online beoordelingen opzoeken. Scroll even door de beoordelingen van de schoenen die op jouw wish list staan en zoek naar klachten. Het klinkt heel negatief, maar als je van tevoren al ziet dat meerdere mensen last hebben van blaren kan je van tevoren bij jezelf nagaan of je dat de moeite waard vindt. Het is natuurlijk ook per materiaal heel erg verschillend, maar ook per voet. Zacht leer loop je over het algemeen gewoon sneller uit dan hard leer.  Als je al van jezelf weet dat je er gevoelig voor bent, ontkom je er toch niet aan om soms met een minder comfortabele schoen thuis te komen. Maar geen zorgen: na een aantal open wonden en moeilijk lopen past je voet op een gegeven moment zich aan.

Merken

Iedereen heeft zo zijn eigen mening over merkkleding en dat is begrijpelijk. Vaak betaal je er veelste veel voor. Maar met schoenen is dit meestal een ander verhaal. Met sommige merk schoenen is het toch vaak zo dat je net iets meer betaald puur voor de kwaliteit. Het is natuurlijk heel persoonlijk of je het ervoor over hebt ja of nee.

Nubikk schoenen

Het assortiment van Nubbik schoenen is ontzettend breed en staat bekend om hun comfortabele fit. Ze hebben verschillende soorten modellen schoenen in hun assortiment: een stoere look, een nettere look en een sportieve look. Zo zit er voor ieder wat wils tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *