De rol van grafisch ontwerp op een website

Mensen hebben haast tegenwoordig, Mensen bepalen in een fractie van seconde of ze op je website blijven of niet. In de huidige wereld zijn zoveel mogelijkheden om mensen op je website te houden… Grafische vormgeving is hierin een belangrijk punt. Dit laat de bezoeker zien dat er echt tijd in de website zit. Jouw waardes en verkoop punten moeten snel te zien zijn en goed verwoord zijn om de klant te binden.

2D Animatie

Door middel van een 2D animatie kan je krachtig je kernboodschap op een sterke, aantrekkelijke en moderne manier in beeld brengen in wel 60 seconden. Deze plaats je bijvoorbeeld boven aan je website net onder je menu. Zo is het ‘t eerste wat de bezoeker ziet en meteen duidelijk waarom de bezoeker voor jou moet kiezen.

Infographic

Enorm populair geworden de afgelopen tijd, en 100% terecht. Een Infographic is een moderne, duidelijke en overzichtelijke manier om jouw boodschap of informatie duidelijk te maken bij je doelgroep. Iets wat moeilijk te verwoorden is, is vaak duidelijker door middel van een Infographic omdat je er meer beeld bij krijgt.

Webdesign

Het design van je website is ook bepalend voor de beslissing van je gebruikers om te blijven of niet. De moderne technologie kan steeds meer en dus eisen gebruikers ook steeds meer. Websites moeten responsive, interactief en functioneel zijn. Het design van je website moet goed overeenkomen met de huisstijl die je hanteert. Je logo moet duidelijk terug komen op de website ook iconen maken de website beter aangekleed.

Terug komend op wat de rol van grafisch ontwerp op een website… Een grafische vormgeving op je website is van belang om jouw uitstraling goed naar buiten te brengen, klanten vast te houden op je website en voor de klant beleving. 2D animatie, een infographic en een goed webdesign zijn hiervoor essentieel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *