De rugzaktrends van 2019

Het lekkere weer komt weer en daardoor zie je dat de mensen door de straten lopen met nieuwe mode trends. De reden hiervoor is dat de modewereld nooit stil staat. Elk jaar is het weer tijd om nieuwe kleren uit de kast te pakken en hierbij hoort natuurlijk een bijbehorende tas. In de artikel zullen we de laatste rugzaktrends bespreken om jou goed 2019 door te laten gaan om er voor te zorgen dat jij de goede rugzak zal kopen.

De grote van een rugzak

Een rugzak moet natuurlijk naast mooi ook praktisch zijn. De grote van een rugzak bepaald natuurlijk hoeveel er in de tas past. Nu was het in 2018 zo dat kleine rugzakken een trend was, maar in 2019 maakt de grote niet persé uit. Je mag best een extra grote tas nemen. Op die manier laat je ook echt zien aan andere mensen dat je een bepaalde rugzak hebt. Dit pakt ogen jou kant op.

Kleurgebruik van de rugzak

De kleuren spelen ook een grote rol bij de rugzak. Nu werd er veel gekozen voor zwart, omdat dit in neutrale kleur is. In 2018 werd het vooral grijs om er voor te zorgen dat niet iedereen in het zwart liep. Daarnaast is grijs ook een neutrale kleur. In 2019 hoef je jezelf niet in te houden om een rugzak met felle kleuren te kopen. Op die manier kan je echt uiten wie jezelf bent. Je maakt een soort statement van jezelf. Wel wordt er aangeraden om deze kleuren te matchen met je outfit. Dit zorgt voor een geheel.

Logo’s op je rugzak

Als laatst, maar zeker niet het minst belangrijk is het logo. Met het duidelijk laten zien van het logo op je tas zorg je er ook voor dat mensen naar je tas kijken. Het hoeft niet persé een LV logo te zijn, want met een ‘normaal’ merk kom je ook goed weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *