Onderdelen voor in en om het huis

In en om het huis zijn er heel veel verschillende soorten elektrische apparaten te vinden, denk bijvoorbeeld aan een vaatwasser, een wasmachine, een oven etc. Alleen soms kan zo’n apparaat ook stuk gaan. Alleen kies je ervoor om dit apparaat weg te gooien en een nieuwe te kopen? Of kies je ervoor om zelf aan de slag te gaan met het apparaat?

 

Wanneer een huishoudelijk apparaat niet meer functioneert, kan het zo zijn dat er maar een onderdeel kapot is. Het is dan zonde om gelijk een heel nieuw apparaat te kopen.

 

Voordat je zomaar onderdelen gaat kopen, moet je natuurlijk weten welk onderdeel jij nodig hebt. Om hierachter te komen heb je het merk en typenummer nodig van het desbetreffende apparaat. Dit staat vaak op het label of op het apparaat zelf. Als je deze combinatie opzoekt, samen met jouw probleem, kom je vaak verschillende pagina’s tegen die je verder kunnen helpen. Hier wordt soms ook aangegeven waar je het onderdeel kan halen en hoe veel deze onderdelen zullen gaan kosten.

Keuken

Veel voorkomende apparaten voor in de keuken zijn ovens, magnetrons, vaatwassers, koffiezetapparaten en koelkasten. Neem bijvoorbeeld de vaatwasser. Bij een vaatwasser kunnen er verschillende onderdelen kapot gaan, zoals een filter, de spoeiarm, een slang of een scharnier.

 

Huishouden

Binnen het huishouden worden stofzuigers, wasmachines, drogers, strijkijzers en airco’s gebruikt. Bij de wasmachine kunnen bijvoorbeeld de deurgreep, de pomp, de slang, de zeepbak of het verwarmingselement kapot gaan.

 

Verzorging

In de badkamer gebruiken wij ook veel elektronische apparaten zoals, een tondeuse, een scheerapparaat, een föhn of krultang. Voor tondeuses kunnen bijvoorbeeld de opzetkam of de scheerkop stuk gaan. Deze hoeven natuurlijk niet eerst stuk te gaan als je nieuwe onderdelen wil kopen. Ben je bijvoorbeeld je opzetstukje kwijtgeraakt? Koop een nieuwe.

 

Tuin

Om je tuin even goed onder handen te nemen heb je daar ook goed werkende apparaten voor nodig, zoals bladblazers, grasmaaiers, kettingzagen en heggenscharen. Voor de grasmaaier kunnen er verschillende belangrijke onderdelen kapot gaan zoals, de aandrijfriem, de accu, de bougie, het filter, het mes of het wiel.

 

Dus heb je thuis een kapot apparaat die toe is aan reparatie? Haal uw onderdelen bij een online webshop. Dit is niet alleen gemakkelijk en snel, maar je hebt goed inzicht in wat je koopt. Online onderdelen bestellen? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *