Maak gebruik van een puzzelwoordenboek

Een puzzelwoordenboek is een professioneel online hulp middel bij het oplossen van puzzelwoorden of raadsels.
Dit komt heel goed van pas wanneer je even vast zit met het zoeken van je puzzelwoorden en ontbrekende letters in je puzzel.
De puzzel woordenboeken hebben bijna alle mogelijke woorden, synoniemen en de nieuwste puzzelwoorden. De online puzzelwoordenboek is altijd up-to-date. Met het gezin een potje scrabble of Wordfeud spelen dan is de online puzzelwoordenboek een heel goede oplossing. Enkele bekende online puzzelwoorden boeken zijn puzzel.woordenboek.nu, mijnwoordenboek.nl en puzzelwoordenboek.net.

Voordelen online puzzelwoordenboek

• Indien je een puzzelwoord niet kan vinden online kun je deze online opvragen aan medegebruikers. Deze kunnen dan antwoord geven op jou vraag. Jou vraag en antwoord blijven in het archief staan voor toekomstige gebruikers. Zo kan jij ook uit eerdere vraag en antwoorden informatie halen.

• Verder is het mogelijk om complete woorden te zoeken middels een woordpatroon van de online puzzelwoordenboek. Bij de ontbrekende letters kun je door middel van puntjes en sterretjes de betreffende ontbrekende letters aanvullen tot een volledig woord.

• Met een online puzzelwoordenboek kun je naast puzzelwoorden ook anagrammen op zoeken. Hiervoor moet je eerst een lettercode invoeren om alle mogelijke woorden die je van het anagram kan maken te zien te krijgen.

• Je hebt ook de mogelijkheid om klinkerloze omschrijvingen en betekenissen te zoeken.

Online puzzelwoordenboeken bieden ook de mogelijkheid om cryptogrammen op te lossen. Daarvoor zijn de meeste online woordenboeken voorzien van met een grote verzameling cryptogrammen en cryptoniemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *