Truien bedrukken: voor- en nadelen

Het laten bedrukken van kleding is hartstikke leuk en door nieuwe uitvindingen kan dit ook relatief goedkoop en eenvoudig gebeuren. Online kan je makkelijk zelf je ontwerp maken en dit op kledingstukken laten drukken. Truien bedrukken is bijvoorbeeld leuk voor wanneer je wilt dat jouw hele team in dezelfde kleding ergens heen gaat. Maar wat zijn nou de voor- en nadelen hiervan?

Voordelen

Om te beginnen nemen we een kijkje naar de voordelen:

  • Je kan volledig je eigen ontwerp bepalen. Zo hoef je geen rekening te houden met de printen die een merk bepalen, maar kan je helemaal doen wat je zelf leuk vindt.
  • Je kan het formaat van de bedrukking helemaal zelf bepalen. Het is dus mogelijk om slechts een klein logo te plaatsen, maar je kan ook de volledige trui volzetten.
  • De opdruk is goed bestendig tegen de was. Vroeger zagen we vaak dat de bedrukkingen slechte kwaliteit waren en al snel lelijk werden, maar tegenwoordig is dit zeker niet meer het geval.
  • Door allemaal dezelfde kleding te dragen voel je je toch net wat meer een team. Het is voor zowel werk als privé dus een goede optie om een groep hechter te maken.

Nadelen

Truien bedrukken heeft ook nadelen:

  • Het is wasbestendig, maar kan toch vervagen wanneer je de kleding te vaak wast. Maar dit is eigenlijk bij alle kleren wel het geval.
  • Soms zien we dat mensen niet tevrreden zijn met het ontwerp wanneer deze gedrukt is. Dit kan zo zijn omdat het er toch wat anders uit blijkt te zien als ze op internet dachten. Vooral met het gebruik van kleurcombinaties kunnen mensen hier moeilijk om doen.

Het hebben van bedrukte truien is dus eigenlijk gewoon heel leuk. Tegenwoordig kan je relatief goedkoop truien laten bedrukken voor jouw en je team. Meer informatie hierover kan je vinden op https://www.bedrukken.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *