3 voordelen van klimaatbeheersing op kantoor

Uit verschillende onderzoeken is gebleken, dat medewerkers productiever zijn en dat het ziekteverzuim een stuk lager is als het binnenklimaat goed is. Maar hoe zorg je ervoor dat het goed is? Door middel van een klimaatbeheersingssysteem, die je zowel in de winter als zomer kunt gebruiken. Wij delen graag de voordelen van dit unieke systeem in jouw kantoor.

  1. Medewerkers zijn een stuk productiever met aangename temperaturen

Zuurstof is een van de belangrijkste factoren tijdens het werk. Op deze manier heb je een goede concentratie. Als wij een klimaatbeheersingssysteem leveren bij jou op kantoor kijken wij voornamelijk waar wij jou bij kunnen helpen. Wat heeft je pand precies nodig en wat voor wensen heb je zelf. Het systeem werkt als volgt: Verse lucht wordt van buiten aangetrokken, wordt vervolgens gefilterd door de luchtbehandelingskast en wordt tot slot afgeleverd via een leidingwerk.

  1. In elke ruimte kun je de temperatuur veranderen

In het kantoor is het prettig dat er een aangename constante temperatuur is die ook per ruimte ingesteld kan worden. Dit komt ook omdat er verschillende hokjes zijn. Bij binnenkomst aan een balie zou je de temperatuur hoger kunnen zetten dan in een kleine vergaderruimte. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om in een kleine ruimte te gaan koelen. Het komt waarschijnlijk vaak voor dat je in een kleine ruimte met veel medewerkers zit. Deze ruimt wordt na een tijdje vrij warm. Door een makkelijk klimaatsysteem heb je de ruimte zo weer op de juiste temperatuur.

  1. Eenvoudig ruimte en kosten besparen

Met het klimaatsysteem kun je heel veel geld besparen. Daarnaast bespaar je ook energie, maar je kantoor wordt alsnog goed verwarmt, gekoeld en geventileerd. Ook kun je door middel van het klimaatsysteem veel ruimte besparen, aangezien er maar een systeem wordt gebouwd, waar je vervolgens alle ruimte mee kunt bedienen. Jij wil toch ook een klimaatsysteem op kantoor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *