3 voordelen van de elektrische BMW i3

Op zoek naar een volledig elektrische auto? Kies dan voor een BMW i3. De auto is al een enige tijd op de markt en heeft inmiddels en aantal updates achter de rug. Het gevolg is een goed uitgebalanceerde auto die precies stuurt zoals je van een BMW mag verwachten. Benieuwd naar de andere voordelen van het rijden in een elektrische BMW i3? Lees dan vooral verder.

  1. Elektrisch rijden is goedkoper

In eerste instantie is een elektrische auto leasen goedkoper. Je hoeft nu nooit meer enkele tientjes af te tikken bij het tankstation, nadat jij je auto gevuld hebt met benzine. Je kunt namelijk heel makkelijk thuis en/of bij andere punten je auto opladen. Dit is ook nog eens 50% goedkoper dan rijden op brandstof. Wanneer stap jij over op elektrisch rijden? En dan ook nog in een gave BMW i3.

  • Elektrische auto’s zijn beter voor het milieu

Wil je een steentje bijdragen aan het milieu? Dan is elektrisch rijden zeker een goede optie voor jou. Elektrische auto’s produceren namelijk geen stikstofoxiden, fijnstof en stoten minder CO2 uit bij zowel de productie als tijdens het rijden. Ook zou je de BMW i3 kunnen opladen met zelf opgewekte groene stroom. Dan ben je nog effici├źnter bezig met het milieu. Heb je zonnepanelen of ben je aan het overwegen om zonnepanelen te nemen? Op deze manier kun je namelijk ook heel makkelijk je auto bijladen.

  • Belastingvoordeel is voordeliger

Tot en met 2020 zijn de elektrische auto’s volledig vrijgesteld van BPM en MRB. Dit houdt in dat je voorlopig geen belasting hoeft te betalen. Dit verschilt overigens per auto, dus let daar goed op. Na 2020 worden er andere regels gehanteerd. Alsnog blijft de belasting een groot voordeel voor het rijden in een elektrische auto. Schaf nu je BMW i3 aan en profiteer van je belastingvoordeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *