Thermoskan koffie meenemen voor onderweg

Een thermoskan koffie kan erg handig zijn in het gebruik. Je kunt deze thuis gebruiken als je een volle kan koffie gezet hebt die je graag wat langer warm wilt houden of voor onderweg.

Altijd warme koffie met de thermoskan koffie

Als je de thermoskan thuis gebruikt betekent dit dat je ’s morgens een volle pot koffie zet en deze in de kan doet. Zorg ervoor dat deze direct na het zetten erin gaat zodat deze zo lang mogelijk warm blijft. Koffie in de kan betekent dat je na uren nog steeds een warme drank hebt en niet steeds opnieuw koffie hoeft te zetten. Zo wordt er niet voortdurend koude (en vaak vies smakende) koffie weggegooid en heb je minder nodig. Een goede besparing dus.

Handig op feesten en partijtjes

Daarnaast zie je thermoskannen koffie vaak terug bij vergaderingen of etentjes. Heb je bijvoorbeeld een brunch of wil je tijdens een bespreking niet steeds opstaan om nieuwe koffie te halen dan kun je er ook voor kiezen deze in kannen op tafel te zetten. Zo kan de bijeenkomst gewoon doorgaan en hoeft deze niet steeds onderbroken te worden. En wat op een vergadering buiten de deur kan kun je thuis natuurlijk ook doen. Als je veel visite hebt en niet steeds op en neer wilt rennen om voor koffie te zorgen kun je deze van tevoren al zetten en in kannen doen. Zo heeft iedereen warme koffie en kun jij ook gezellig bij de rest van de mensen blijven zitten en kletsen.

Ideaal voor onderweg en kostenbesparend

Thermoskannen worden ook vaak gebruikt voor onderweg. Ga je bijvoorbeeld op vakantie en ben je wel een poosje onderweg met trein, bus of auto? Dan kun je een kan koffie meenemen voor onderweg. De koffie blijft lange tijd warm in de thermoskan doordat deze een goed isolerende werking heeft zodat je er na uren nog van kunt genieten zonder dat het vies smaakt. Als je een stop inlast kun je meteen koffie drinken zonder dat je een gelegenheid hoeft op te zoeken waar ze deze verkopen. Nu zijn deze er veelal genoeg te vinden onderweg maar steeds koffie kopen betekent een aardige kostenpost en wij Nederlanders doen nu eenmaal graag zuinig en nemen het liever mee van thuis.

Denk aan het milieu

Naast de besparing weet je zeker dat de koffie altijd smaakt zoals thuis omdat je deze zelf gezet hebt. Het is ook beter voor het milieu om een thermoskan te gebruiken want zo heb je niet steeds een nieuwe (plastic of papieren) beker nodig die je toch maar weer weggooit na gebruik. Een thermoskan koffie kun je gewoon afwassen of omspoelen en weer opnieuw gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *