3 mooie vakantiebestemmingen voor de herfstvakantie

3 mooie vakantiebestemmingen voor de herfstvakantie

Nazomeren, wat is dat toch heerlijk! De meeste mensen zijn in de zomer al weggeweest en het begint in Nederland al langzaamaan kouder te worden. Hoe fijn is het dan om voor de winter nog even naar een zonnige bestemming te gaan?! De herfstvakantie is hiervoor een ideale periode. Welke bestemmingen ideaal zijn voor de herfstvakantie 2019 lees je hieronder.

Canarische Eilanden

In de Costa Brava begint het al wat kouder te worden, maar andere plekken in Spanje kunnen nog flink heet zijn. De Canarische Eilanden bijvoorbeeld. Op Gran Canaria is het in oktober namelijk nog gemiddeld 25 graden. Ook het zeewater is nog heel behaaglijk, namelijk gemiddeld 23 graden.

Egypte

Egypte is eigenlijk het hele jaar door een heerlijke zonbestemming. Het wordt hier gemiddeld niet kouder dan 21 graden en dit geldt ook voor de watertemperatuur. In oktober is het zelfs nog maar liefst 30 graden! Hier kun je dus nog heerlijk bijbruinen voordat je de koude wintermaanden ingaat.

Curaçao

Ook zo’n bestemming waar het ‘t hele jaar door heerlijk vertoeven is. De gemiddelde temperatuur komt hier zelfs niet lager dan 30 graden en de watertemperatuur is hier vrijwel altijd hoger dan 26 graden. Omdat Curaçao tot de Benedenwindse Eilanden behoort, wordt het eiland bijna nooit getroffen door orkanen. Hier hoef je dus geen rekening mee te houden als je beslist om naar dit eiland te gaan. Dit geldt overigens ook voor Bonaire en Aruba.

Waar gaat jouw herfstvakantie naartoe?

Top 5 vakantiebestemmingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *