Geurkaarsen branden voor extra sfeer in huis

In veel huishoudens worden kaarsen gebrand, variërend van stompkaarsen en bolkaarsen tot theelichten en drijfkaarsen. De vlam van de kaars geeft een warm licht waarmee de sfeer wordt verhoogt. Behalve de verschillen in maat en kleur zijn er van Bolsius ook kaarsen met nóg een dimensie: geur!

Geurkaarsen van Bolsius

Het branden van geurkaarsen heeft al lang niet meer het imago van synthetische wc-verfrisser. De huidige geurlijn van Bolsius is gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten, waardoor de geuren waarheidsgetrouw en echt zijn. Het aroma is subtiel en prikkelt het geurzintuig op een fijne manier.

Het assortiment Bolsius geurkaarsen bestaat uit een aantal soorten, te noemen:

  • Geurtheelichten in 2 maten verpakkingen. Ze hebben de standaard theelichtmaat van 4 cm en branden 4 uren.
  • Maxi-geurtheelichten in een doosje van 8 stuks. Deze theelichten zijn 6 cm in diameter en branden circa 8 uren.
  • Geurstompkaarsen van 12 cm hoog en 6 cm in diameter met 30 branduren.
  • Geurchips om te smelten in een geurbrander. Hiermee kun je een heerlijke geur verspreiden door een aantal tabletten te laten smelten, eventueel met elkaar gemixt om zelf geuren te combineren.
  • Geurstokjes in een flesje van 45 ml. Deze steek je niet aan, maar zet je in het flesje, waardoor ze de vloeistof in zich opnemen en in de ruimte verspreiden. De geurtijd is circa 5 weken.
  • Gevulde geurglazen in 3 maten met verschillende brandtijden.
  • En hoewel het geen kaarsen zijn moeten hier ook de wierookstokjes even genoemd worden om het overzicht compleet te maken. Ook de Bolsius Wierook ruikt puur en echt.

Het assortiment geurkaarsen

Bolsius heeft haar assortiment geurkaarsen verdeelt over de geurlijnen Bolsius Aromatic, Bolsius Creations en Bolsius Accents. Aromatic was de geheel vernieuwde geurlijn met theelichten, glazen en stompkaarsen. Met de Creations collectie werden ook de geurchips en geurbranders toegevoegd aan het assortiment en ten slotte was het aan de Accents serie om de geuritems te complementeren met  luxe geurproducten.

Geurkaarsen kopen

Met de geurkaarsen van Bolsius is het dus eenvoudig om extra sfeer te creëren in huis. Het grote aantal geuren verleidt je tot het kopen van meerdere fijne geuritems voor verschillende settingen en feestdagen. Je kunt de geurkaarsen kopen bij VanKaarstotservet tegen zeer scherpe prijzen. In deze webshop heb je keuze uit het hele assortiment en geniet je bovendien van snelle levering en een uitstekende persoonlijke service. Ideaal dus voor het online bestellen van een heerlijke set geurkaarsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *