Hoe kun je een creditcard aanvragen?

Het aanvragen van een creditcard is niet heel ingewikkeld en kan zelfs online en binnen 5 minuten. Wel moet je aan een paar voorwaarden voldoen om goedgekeurd te worden en de creditcard daadwerkelijk te krijgen.

Hoe werkt het?

Laten we beginnen bij het begin. Het hebben van een creditcard brengt vele voordelen met zich mee. Het is dus logisch dat je om welke reden dan ook een creditcard in je bezit wilt hebben. Je wilt dus een creditcard aanvragen, waar begin je?

Creditcards vergelijken.

Tenzij je al exact weet welke kaart je wilt. Is het slim om de verschillende creditcards eerst met elkaar te vergelijken. Om te voorkomen dat je 20 websites van kaart aanbieders open hebt staan en duizelig wordt van de vele informatie. Kun je dit het beste doen op een creditcard vergelijkingswebsite of door middel van een uitgebreid artikel die al het voorwerk al voor je heeft gedaan.

Zo vind je hier een goed artikel met de 10 beste creditcards in Nederland. Ik wil je aanraden om dit artikel aandachtig te lezen en uit deze 10 kaarten vervolgens een keuze te maken.

Creditcard aanvragen.

Nu je weet welke creditcard je wilt aanvragen, kunnen we dit ook daadwerkelijk gaan doen. Hiervoor ga je naar de website van de betreffende kaart. Laten we in dit geval de Visa World Card als voorbeeld nemen. Op de website van world card wordt je meteen duidelijk gemaakt waar je moet klikken om een kaart aan te vragen.

Klik op de link of button voor het aanvragen. Hierna verschijnt er een online formulier dat je compleet dient in te vullen. Na het invullen van dit formulier wordt er een kredietcheck en BKR check uitgevoerd. Hiermee wordt gekeken of je kredietwaardig bent, en geen schulden zoals leningen of andere creditcards hebt.

Wanneer dit allemaal wordt goedgekeurd krijg je binnen enkele dagen je nieuwe creditcard thuisbezorgd. Nog even online activeren en je bent klaar om je kaart wereldwijd te gebruiken.

Belangrijke voorwaarden.

Zoals je hebt kunnen lezen is een creditcard aanvragen erg simpel. Echter dien je wel aan de voorwaarden te voldoen. Daarom hieronder nog even de voorwaarden voor de zekerheid.

 

  • Er wordt een kredietcheck gedaan. Zorg dus dat je voldoende verdiend voor de kaart die je aanvraagt.
  • Er wordt een BKR check uitgevoerd. Wanneer je weet dat je hoge schulden hebt. Is het aanvragen van een creditcard zinloos want dan wordt deze toch niet goedgekeurd. Bij twijfel kun je het beste de kaart wel aanvragen. Je komt er dan snel genoeg achter of je de kaart wel of niet krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *