Ballonvlucht boven Rotterdam? Ontdek de skyline op een geheel nieuwe manier!

 

Ontdek de skyline van Rotterdam vanuit de lucht. In een vogelvlucht bekijk je jouw thuisstad van bovenaf en zie je dingen die je nooit eerder zag. Een unieke ervaring! Welke richting de wind ons ook op voert, deze stad is prachtig van boven, Rotterdam is de ideale opstapplaats voor een onvergetelijke vlucht met Greetzz ballonvaart.

 

In Rotterdam valt altijd wat te beleven, de bedrijvigheid van deze wereldstad kun je perfect vanuit de lucht bekijken. Zelfs als rasechte Rotterdammer werp je een geheel nieuwe blik op jouw geliefde stad. Welke kant je ook op kijkt, het is allemaal even wonderbaarlijk! Stijg boven de enorme wolkenkrabbers uit die de stad rijk is. Vaar van de Erasmusbrug naar het Feijenoord stadion richting de Rotterdamse haven en de maasvlakte. Vanuit de lucht krijg je een mooi overzicht over de grootste haven van Europa. Een ballonvlucht boven Rotterdam is echt een unieke ervaring.

 

Beleef Zuid-Holland vanuit de lucht:

In een luchtballon zijn wij natuurlijk geheel afhankelijk van de wind, alhoewel je misschien graag over je eigen woonwijk vaart, heeft elke windrichting zijn prachtige bezienswaardigheden.

 

Varen we richting het noordwesten, dan hebben we een prachtig uitzicht op de kustlijn van Zuid-Holland. Met een beetje geluk zitten we hoog genoeg om in de verte Delft, Den Haag of Scheveningen te zien.

 

In het oosten komen we veel natuur tegen, hier hebben we kans om het Nationaal park De Biesbosch van bovenaf te ontdekken.

 

Bij Greetzz ballonvaart kun je op elk gewenst moment een vlucht boven Zuid-Holland boeken. Wil je de omgeving graag in het ochtendlicht bekijken? Dat kan! ’s Middags en ’s avonds is er ook de mogelijkheid tot ballonvaart. Wij varen van 1 april tot 1 november elke dag, ook op zon- en feestdagen. De enige uitzondering is wanneer het weer ons niet toe laat om veilig te vliegen. De veiligheid van onze passagiers staat op nummer één.

 

Ook een vlucht met jouw geliefde, familie, vrienden of collega’s boeken? 20.000 anderen zijn je vorig jaar voor gegaan. Beleef dit unieke avontuur samen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *