De leukste fashionblogs van Nederland!

Nederland telt inmiddels honderden zo niet duizenden blogs over mode en lifestyle, maar welke zijn nou echt de leukste? Omdat dit lastig is om uit te zoeken en wij ook begrijpen dat je niet de tijd hebt om al deze blogs door te spitten hebben wij de drie leukste even voor je op een rijtje gezet! Deze blogs zijn beoordeeld op basis van: actualiteit, originele content, opmaak en de manier van schrijven. Benieuwd naar de leukste blogs? Lees dan gelijk verder!

 

1.      NSMBL

NSMBL is één van de grootste blogs van Nederland en zit boordevol leuke artikelen over diverse onderwerpen. Zo schrijven zij veel over enternainment, liefde, food, beauty en fashion. Eigenlijk alles waar de vrouw dol op is! Nu richten wij ons op de fashionblogs en wij moeten toegeven dan NSMBL dit echt heel goed aanpakt. Ze zijn razendsnel met het plaatsen van content en nieuws, maar wisselen dit af met interessante opinie stukken en ‘leuk om te lezen’ artikelen!

Bekijk de blog hier: https://www.nsmbl.nl/

2.      Hot off the Press

Hot off the Press is in tegenstelling tot NSMBL één relatief kleine blog. Zij richten zich uitsluitend op de vrouw en posten hier allerlei blogs en artikelen over high-end fashion en andere vrouw gerelateerde onderwerpen. Daarnaast stimuleren zij kleine influencers en schrijvers deel te nemen aan de blog om zo een mooie mix van schrijvers en interesses te combineren. Hot off thepress onderscheidt zich daarnaast door een prachtig en clean uiterlijk van de website.

Bekijk de blog hier: https://www.hotoffthepress.nl/

3.      Silke blogs

Silke is een mode en lifestyle goeroe en schrijft over alles wat met beauty en lifestyle te maken heeft. Tevens heeft ze erg leuke social media kanalen die zeker de moeite waard zijn om even te volgen! Leuk aan de blog vinden wij de persoonlijke touch die zij meegeeft aan haar blog. Waar NSMBL en Hot off thepress blogs zijn die zich wil onderscheiden door meerdere schrijvers te gebruiken, doet Silke dit allen!

Bekijk de blog hier: http://www.silkeblogs.com/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *