Kars Potze: expert in Harris Tweed colberts

Ben je op zoek naar een zuiver wollen colbert van hoge kwaliteit? Breng dan een bezoek aan Kars Potze, want deze herenzaak heeft de grootste collectie Harris Tweed colberts van Noord-Nederland. Of je nu een eenvoudig colbert wil kopen of juist een opvallend colbert zoekt voor een speciale gelegenheid: je vindt het bij Kars Potze mannenmode in Veendam.

De kenmerken van Harris Tweed colberts

Het merk Harris Tweed is al vele jaren gespecialiseerd in het produceren van de mooiste en beste wollen colberts. Door de jaren heen heeft het merk een zeer goede naam opgebouwd. Heb je een colbert van Harris Tweed, dan weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig en luxe kledingstuk draagt.

Iedere colbert van Harris Tweed is uniek, maar de colberts hebben wel bepaalde dingen met elkaar gemeen:

  • Alle colberts zijn gemaakt van honderd procent zuivere wol.
  • Alle colberts zijn met de hand geweven.
  • Alle colberts zijn geverfd, gesponnen en afgewerkt op de Hebriden.
  • Alle colberts zijn voorzien van een speciale Harris Tweed stempel.

Er bestaat zelfs een Harris Tweed wet, die gecontroleerd wordt door de Harris Tweed Authority. Koop je een colbert van Harris Tweed, dan weet je zeker dat dit colbert goedgekeurd is volgens deze unieke wet en aan de kwaliteitseisen van het gerenommeerde merk voldoet.

Colberts in diverse kleuren en pasvormen

Kars Potze mannenmode heeft een grote collectie Harris Tweed colberts op voorraad. Er zijn diverse modellen beschikbaar, maar er worden ook vele kleuren colberts verkocht. Je kunt bijvoorbeeld een eenvoudig grijs colbert kopen bij Kars Potze, maar ook een wat opvallender blauw colbert van dit gerenommeerde merk. Ben je nieuwsgierig naar de grote colbert collectie van Kars Potze? Dan breng je een bezoek aan deze herenmodezaak in Veendam. Uiteraard heb je dan ook direct de gelegenheid om jouw favoriete colberts te passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *