Waarom kiezen voor Mathijs Maaltijdbox

Het doel van Matthijs is om heel Nederland dagelijks te voorzien van verse ingrediënten. Hierdoor kunnen meer gezinnen genieten van gezond en lekker eten. De maaltijd boxen worden met liefde en zorg samen gesteld. In samen werking met de boeren worden verse en biologisch gekweekte producten gebruikt voor de maaltijdboxen. De Maaltijd boxen bevatten voornamelijk pure producten. Vlees en vis producten zijn altijd voorzien van het ‘MSC’ of ‘ASC’ keurmerk. Bij Matthijs staat kwaliteit centraal.

Voordelen Matthijs maaltijd box

1) Het doel van maathijs is om verse, biologisch geproduceerde producten aan de man te brengen. En dat hebben ze ook bewezen door de hoogste score te krijgen van de Consumentenbond op de inhoud van hun maaltijd box .
2) De reviews van hun klanten liegen niet. Matthijs maaltijd box staat bekend van hun hoge kwaliteit met de lekkerste recepten en kwaliteit producten van premium leveranciers. Ze werken alleen met de beste en bevoegde leveranciers die hun producten bij plaatselijke gecertificeerde boeren halen.
3) De recepten zijn heel makkelijk te volgen en in heel duidelijke stappen uitgelegd. Weet je niet te koken? Geen nood met deze recept kun je makkelijk lekker eten op tafel zetten.
4) De klanten van Matthijs maaltijd box zijn het 100% eens dat maathijs uitstekende service verleent. Door altijd op tijd te bezorgen en ze zijn heel flexibel met betrekking tot het wijzigen en annuleren van je bestelling. Daarnaast werkt Matthijs ook met de reviews en verzoeken van haar klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *