Bedrukte kleding: het ultieme relatiegeschenk!

Om uw klanten tevreden te stellen en bovendien te behouden is het altijd goed om ze een persoonlijk geschenk namens uw bedrijf te geven. Iets dat perfect scoort bij uw relatie met de klant is een bedrukt kledingstuk, denk bijvoorbeeld aan een sweater. Het is een kledingstuk dat over het algemeen vaak wordt gedragen en daarom is de kans groot dat uw klant hier iets aan heeft en/of hier tevreden mee is. Daar komt bij dat uw bedrijf op het netvlies van de klant blijft hangen indien u hem of haar hiermee verrast.

Sweaters en truien: veel gedragen kledingstukken
In ieders kledingkast is wel een sweater (of trui) te vinden, dus ook bij uw klanten. De een gaat ermee naar het sportveld en de ander draagt deze gewoon overdag. Om deze reden is een sweater bedrukken als relatiegeschenk zeker een goed idee. U heeft meervoudige keuze wat betreft de kleuren en maten van de sweaters als u die laat bedrukken. Zo heeft u de mogelijkheid om een mooi en passend shirt te maken voor uw relaties.

Bereik uw klant: deel uit op evenementen, bedrijfsuitjes of vakbeurzen
Indien uw klanten zich vooral in de sportbranche bevinden, is het een idee om een sportief evenement te organiseren en bedrukte sweaters mee te geven als geschenk. Het door u uitgedachte model en variant sweater kunt u volgens uw exacte wensen laten bedrukken. U kunt een sportieve uitstraling geven aan de sweater en daarbij (in)direct uw bedrijf promoten, doordat klanten hoogstwaarschijnlijk aan het bedrijf denken bij het zien en dragen van de sweater. Echter kunt u ook bij andere bedrijfsuitjes, vakbeurzen en/of evenementen een door u uitgedachte trui of sweater als geschenk aan uw klanten meegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een zakelijke uitstraling aan het kledingstuk geven. Naast het feit dat uw klanten een leuk aandenken hebben aan deze dag, creƫert dit natuurlijk ook een het gevoel van saamhorigheid.

Snel kleding bedrukken
Een bedrijf met 17 jaar ervaring in het bedrukken van onder andere sweaters en truien, is Snelkledingbedrukken.nl. Zij bedrukken voor een zeer aantrekkelijk, laag tarief en tegen een snelle service. Er worden geen extra instelkosten voor drukwerk gerekend en ook zijn er geen kosten verbonden voor transport. Het bedrijf helpt u graag verder om de mogelijkheden met u door te lopen. Neem gerust vrijblijvend contact op met de vakkundige medewerkers van Snelkledingbedrukken.nl.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *