Horlogeloods

 

Toewijding en creativiteit in Casio horloges

Een horloge dat bekend staat om zijn betrouwbare kwaliteit is toch wel een Casio horloge. Dit merk staat bekend om zijn rekenmachines, piano’s, maar natuurlijk ook horloges! Zelf zegt Casio een bedrijf te willen zijn dat creatief en betrokken is en dat bijdraagt aan het dagelijks leven van mens en maatschappij. Lees verder en ontdek wat Casio voor u kan betekenen!

Casio herenhorloges uit verschillende collecties

De herenhorloges van Casio zijn in vele collecties beschikbaar. Zo zijn er collecties als G-Shock, Edifice, Protrek en Casio Sports. Elke collectie heeft horloges met zijn eigen specificaties en zijn eigen functionaliteiten. Casio Protrek horloges worden bijvoorbeeld veel in het leger gebruikt, waardoor een hoogtemeter en een barometer goed van pas komen. Ook de Casio Edifice horloges staan bol van de handige functies. U heeft bij ons al een Casio horloge vanaf €29,90!

Casio dameshorloges van nu en vroeger

Ook voor dames zijn er Casio horloges te vinden in onze webshop. Deze vind je in de Casio Retro collectie en de Casio G-Shock collectie. Met een horloge uit de Retro collectie waant u zich jaren terug in de tijd, want ook toen was deze look al zeer populair. Casio horloges uit de Retro collectie hebben ook nog eens handige functies, zoals dag- en datumaanduiding, een alarm en automatische kalender.

Casio horloge online bestellen bij Horlogeloods

Bestelt u online een horloge bij Horlogeloods.nl? Dan geniet u een aantal voordelen! De verzending is geheel gratis bij bestelling vanaf €50. Tevens pakken wij het graag voor u in wanneer het een cadeau is. Tijdens het bestellen kunt u selecteren dat het om een cadeau voor een dame, heer of kind gaat. Vervolgens pakken wij het feestelijk voor u in, en dat geheel gratis! Wij bieden u een zichttermijn van 30 dagen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *