Schoenen met lampjes: niet alleen voor kinderen

Liep jij vroeger ook op schoenen met lampjes erin? Tegenwoordig zijn ze niet alleen voor kinderen geschikt, maar ook steeds meer volwassenen dragen nu schoenen met led lichtjes aan de onderkant. Ze zijn vooral populair onder clubgangers aangezien het daar donker genoeg is om de led lampjes goed te zien.

Voor kinderen zijn deze schoenen eigenlijk altijd wel een rage geweest. Er zijn altijd wel een paar kinderen met lichtjes in hun schoenen. Deze rage is ook opgevallen bij de grote schoenenmerken die ieder met een eigen assortiment op de markt zijn gekomen. Wist je trouwens dat bij schoenen met lampjes veelal een batterij in de zool zit die opgeladen kan worden of op batterijen kan worden gebruikt?

Voor mensen die graag met de voetjes van de vloer gaan

Alleen zijn er recent ook schoenen verschenen voor mensen die veel clubben. Dit is vooral populair omdat ze veel aan glowsticks doen denken. Je kent ze wel uit de uitgaansscene: twee buisjes die een kleur licht uitstralen als de vloeistoffen met elkaar in aanraking komen.

Wist je trouwens dat schoenen met lampen her oplaadbaar zijn? De lichtjes gaan ongeveer 10 tot 11 uur mee en dan moet je ze 2 à 3 uur opladen. Dit is zeker iets positiefs en iets wat veel mensen aanspreekt bij het kopen van deze schoenen.

Het kwam je natuurlijk al bekend voor: de rage van de lichtgevende schoenen komt uit de jaren ’90. Toen zag je jongens en meisjes nog met lampjes in hun schoenen over het schoolplein lopen. Een tijd dat rages nog controle hadden over jouw leven. Tegenwoordig zijn deze meisjes en jongens opgegroeid en kom je elkaar tegen op de dansvloer. Laat hier dan ook jouw prachtige dansmoves zien waarvoor je jezelf al de hele week hebt uitgesloofd in de dansschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *