Grijze kleding is handig!

Bij het aanschaffen van een nieuw T-shirt voor onder je overhemd of vest denk je vaak aan de kleur wit. Wit is neutraal en staat bij iedere andere kleur. Daarnaast is zwart ook zo’n basiskleur. Ook een zwart shirt is goed te combineren met andere kleuren en staat vaak wat chiquer. Een nadeel van een wit T-shirts is dat het nogal besmettelijk is. Voor je het weet heb je er een vlek in zitten. Bij zwart is dat een stuk minder maar een zwart T-shirts is op zonnige dagen al snel te heet.

Waarom geen grijs T-shirt?

Een kleur waar veel minder snel aan gedacht wordt is grijs. Toch is de kleur grijs ook een neutrale kleur die zeer eenvoudig te combineren is met heel veel andere kleuren. Op een grijs T-shirt  zie je niet zo snel vlekken en kan op zonnige dagen prima gedragen worden.

Combineren met grijs

Een grijs T-shirt kun je in veel tinten kopen. Je hebt heel donker grijs maar ook heel lichtgrijs en alle tinten die daar tussenin zitten. Een lichtgrijs shirt is goed te combineren met de wat fellere kleuren zoals blauw, rood, geel en paars. Kies je voor een donkergrijs T-shirt dan staan de pastelkleuren er prachtig op. Ook zwart, wit en zilverkleurige tinten zijn mooi om mee te combineren.

Kwaliteit is belangrijk

Bij de aanschaf van een niet T-shirt, of dit nou wit, zwart of grijs is, dien je één punt in acht te nemen. Koop een shirt van goede kwaliteit! Zeker voor een shirt geld: goedkoop is duurkoop. Een shirt van goede kwaliteit zal na meerdere wasbeurten nog steeds een mooi model hebben. Je zult niet snel losse stiknaden aantreffen en de kleur van je T-shirt zal vele malen langer mooi blijven. Misschien is een T-shirt van goede kwaliteit wel iets duurder maar je zult er ook vele malen langer plezier van hebben!

Herken kwaliteit

Een kwalitatief goed shirt is meestal grotendeels gemaakt van katoen. Deze stof draagt comfortabel en is goed te wassen. De naden van een goed T-shirt zijn vaak dubbel gestikt zodat het shirt extra stevig is. Ben je op zoek naar een kwalitatief goed shirt in een witte, zwarte of grijze kleur? Kijk dan eens op ShirtsofCotton.com Dit is een website speciaal gespecialiseerd in T-shirts van zeer goede maar toch betaalbare prijs. Je kunt kiezen uit vele modellen, denk aan een shirt met een ronde hals of juist een V-hals. En zelfs voor de extra lange mannen kun je hier extra lange shirts vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *