Een hippe uitstraling en meer met smart locks voor je woning

De nieuwste innovatie op het gebied van sloten zijn smart locks. Deze slimme sloten kunnen je woning een hippe uitstraling geven en tegelijkertijd een goede beveiliging tegen inbraken bieden. Hier houden de voordelen van smart locks echter nog niet op. De sloten hebben niet voor niks de term slim voor hun naam gekregen. Hiermee worden namelijk alle extra mogelijkheden die te bereiken zijn gedefinieerd. De slotenmaker Ede vertelt je in dit artikel wat deze mogelijkheden zoal zijn en voor welke mensen de slimme sloten een goede manier zijn om hun woning te beveiligen.

Nooit meer buitengesloten raken

De slotenmaker Ede wordt regelmatig opgeroepen om mensen te helpen die buitengesloten bij hun woning staan. Wanneer woningen echter beveiligd zijn met smart locks dan behoort dit tot de verleden tijd. Door de extra functionaliteiten die mogelijk zijn met deze sloten zal je namelijk nooit meer buitengesloten raken. De sloten worden niet met een sleutel bediend maar kunnen met behulp van een smartphone geopend en gesloten worden. De kans dan iemand een telefoon verliest is natuurlijk al een stuk kleiner dan een sleutel. Echter zelfs als dit zou gebeuren kan je nog altijd de woning binnen omdat de sloten ook op afstand bediend kunnen worden. Iemand anders kan dus vanaf een andere locatie de deur voor je ontgrendelen.

Registreren wie er binnenkomt

Tevens een praktisch voordeel van smart locks is de mogelijkheid om te registreren wie er de woning binnenkomt. Een dergelijke registratie is mogelijk omdat iedereen een eigen digitale toegangssleutel heeft. Hiermee kan je de beveiliging van de woning vergroten. Voor bedrijfspanden is het registreren binnenkomst vooral handig omdat het hen in staat stelt om een urenregistratie van werknemers bij te houden.

Voor wie geschikt volgens de slotenmaker?

De extra mogelijkheden die smart locks bieden maakt de sloten volgens de slotenmaker Ede geschikt voor iedereen die denkt hier voordeel uit te kunnen halen. Daarbij zijn slimme sloten ook uitermate geschikt voor mensen die hun woning een hippe en moderne uitstraling willen geven. Smart locks hebben een hightech look. Wanneer iemand een modern interieur voor zijn of haar woning wil realiseren met hightech invloeden dan zijn smart locks de juiste keuze. De stijl van het interieur wordt dan meteen bij de deur al duidelijk voor mensen.

Bron: slotenmakersede.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *